VARAA HUONE tästä    

Hyvän palvelun Maalaiskartano

"Jokainen päivä on juhlapäivä"

Meille se tarkoittaa sitä, että palvelemme asiakkaitamme.

Pysähtyessäsi kahville kesäravintolaan, kahvit tarjoillaan sinulle, viettäessäsi kokousta tai käydessäsi ruokailemassa astiat kerätään pois henkilökunnan, ei asiakkaiden toimesta.

Ystävällinen hymy, kotoisa ja lämminhenkinen kaunis miljöö tekee arjestakin juhlaa. Kauneus ja tunnelma syntyvät vanhan ajan värimaailman ja sisustusmateriaalien käytöstä.

Kalustamisessa on käytetty antiikkikalusteita, vanha ja uusvanha nivoutuvat luontevasti yhteen muodostaen nostalgisen ja kauniin kokonaisuuden.

 

Ravintolapalvelut

Tilausravintola 

Palvelemme ryhmiä tilauksesta ympäri vuoden. Sijaintimme Keski-Suomessa Jyväskylän lähellä tekee Taulun Kartanosta oivallisen paikan kokoontua viettämään juhlaa tai arkea eri puolilta Suomea. Tarjoamme tunnelmalliset ja tyylikkäät puitteet sekä hyvän palvelun erilaisiin tilaisuuksiin.  

Ota yhteyttä myyntipalveluumme varauslomakkeella, puhelimitse 020 7353 402  tai sähköpostilla myynti@acravintolat.fi.  

Kesäravintola

Kartanon kesäravintola palvelee seuraavan kerran heinäkuussa 2017 ma-pe klo 13-20.00 (La ja Su suljettu). Kesäravintolan listalta sesongin mukaista lähiruokaa aukioloaikoina ilman ennakkovarausta. 

Suosittelemme yli 8 hengen seurueille ennakkoon pöytävarausta kesäravintolaan. puhelimitse 020 7353 402  tai sähköpostilla myynti@acravintolat.fi.  

Olet tervetullut vieraaksemme. 

aamiainen_terassi_kehys

Taulusta tarinaa 

1849 kruunun sotilasvirkataloksi perustettu tilan pihapiiri rakennuksineen, vanha omenapuutarha ja ympäröivä luonto muodostavat kokonaisuuden, jossa nautit kauneudesta ja rauhasta.

Rakennukset on kunnostettu perinteitä kunnioittaen ja vanhan ajan tunnelman säilyttäen. Taulun Kartano on luomumatkailukohde, lue lisätietoja historiastamme ja yrityksestämme. 

 

Kokouskartano

Innostu inspiroivassa miljöössä, tuo ryhmäsi työskentelemään paikkaan, jossa on toimivat puitteet, sekä työkokouksiin, koulutuksiin ja virkistyspäiviin.

Tutustu kokouspaketteihimme tarkemmin ja kerro meille toiveesi, me räätälöimme sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Palvelemme teitä hyvillä majoituspalveluilla, mielenkiintoisilla luonto- ja perinneteemaisilla ohjelmapalveluilla ja työpäivän päälle nautit upeiden saunojemme tarjoamista sauna- ja kylpy elämyksistä.

 

Juhlakartano

Taulun Kartanon miljöö on kuin luotu erilaisten juhlien viettämiseen.  Lue lisää juhlapalvelustamme ja kurkista vaikka kuvagalleriamme kautta muidenkin juhliin ja pääse tunnelmaan.

Vieraanvaraisuudella ja ammattitaidolla järjestämme perhejuhlista parhaimmat ja palveleva henkilökuntamme on käytössäsi tapahtumaasi suunnitellessa.

Parhaita valttejamme kauniin miljöön ja toimivan juhlapalveun lisäksi on se, että meiltä saatte kokonaisuude, voiden näin itse keskittyä juhlan viettämiseen. Tarjoamme juhlatilan ja ruuan lisäksi myös majoitus- ja ohjelmapalveluja.

Taulun Kartano on osa A&C Ravintoloita ( y tunnus 2636882-3), joka on keskisuomalainen perheyritys. 

 Laatutonni-logo_RGB       

 


JUHLAKUVAKILPAILU - OSALLISTU JA VOITA !

» Lue lisää

PÄÄSIÄISPAKETTI 2017

» Lue lisää

ISÄNPÄIVÄ

» Lue lisää

KARTANON JOULUPAKETTI 2016

» Lue lisää

» Kaikki uutiset


Asiakaskommentit

JAA KOKEMUS

» Lue lisää

TEEMU LÄHITAPIOLASTA KOKOUSPÄIVÄN JÄLKEEN

» Lue lisää

ANUN KIITOKSET

» Lue lisää

» Kaikki uutiset